Duyuru

İLAN

696 SAYILI KHK KAPSAMINDA İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞ İÇİN

SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERİN LİSTESİ,  SINAV YERİ VE TARİHLERİ

696 sayılı KHK ile 375 sayılı KHK’nın geçici 24. maddesi doğrultusunda, 01.01.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Tebliğin 39. maddesi hükmüne göre Belediyemize ait Şirkette işçi statüsüne geçiş için yapılacak sözlü sınav aşağıdaki tablolarda belirtilen  tarih ve saatlerde yapılacaktır.

Sınavda başarılı ve başarısız olanlar, Kurumumuz internet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 3 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne itirazda bulunabilir.

Başvuru sahipleri hakkında; ilgili makamlarca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliği çerçevesinde yürütülen arşiv araştırması halen devam etmekte olup, gelecek cevaba göre ayrıca değerlendirme yapılacaktır.

Sınava katılmaya herhangi bir mazereti olanlar için telafi sınavı, 22/03/2018 tarihinde Şahinbey Cumhuriyet Sosyal Tesisinde 13:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

İLGİLİLERE DUYURULUR.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Destek Hizmetleri  Müdürlüğü (Güvenlik)