Duyuru
Girişimcilik Kursu Başvuru Formu

BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ...

BAŞVURUDA İZLENECEK YOLLAR

1. Yukarıda ki linki tıklayıp, E-Devlet'e giriş yapınız.
  2. Karşınıza gelen ekrandan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (03.12.2018 - 06.12.2018) tarihini seçiniz.
  3. Tarih olarak aynı seçenekten 3 tane bulunmakta olup, Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ni seçtiğinizden emin olarak işlemleri tamamlayınız.

Şahinbey Belediyemiz, KOSGEB ve İŞKUR’un birlikte düzenlediği meslek edindirme kurslarıyla 2018 yılında 1000 kişiyi daha meslek sahibi yapacak

Daha önce düzenlediği kurslarla birçok kişiyi meslek sahibi yapan Şahinbey Belediyemiz, KOSGEB ve İŞKUR ile birlikte düzenlediği kurslarla istihdam alanı açarak ev hanımlarını ve gençleri meslek sahibi yapmaya devam ediyor.

Şahinbey Belediyemize bağlı sosyal tesislerde alınacak kayıtlarla 2018 yılının kursiyerleri belirlenecek. KOSGEB onaylı uygulamalı girişimcilik kurslarına katılan öğrencilere meslek edindirme kurslarında eğitimin yanı sıra günlük olarak 20 TL maddi destek sağlanacak. Meslek edindirme kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar Şahinbey Belediyesi internet sitesinden online başvuru yapabilecekler.