Büyükler Ve Veteranlar Karete Turnuvası Düzenlendi
07.02.2019 16:34:59

Şahinbey Belediyemiz ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün müşterek düzenlediği Karate Büyükler ve Veteranlar il seçmeleri turnuvası Akkent Spor Salonu’nda yapıldı.

Akkent Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 150 sporcu katıldı. 2 kata da ve 10 kategoride düzenlenen turnuvada 1. olan sporcular şehrimizi bölgesel şampiyonada temsil etme hakkı elde ettiler.

Sporun Ve Sporcunun Yanındayız

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’de her yaştan vatandaşın spor yapabilme imkanına sahip olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmeleri için parklarımızda, sosyal tesislerimizde spor alanları oluşturduk. 86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Akkent Spor Köyümüz Türkiye'nin en büyük spor alanlarından bir tanesi. İçerisinde kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, halı saha, tenis kortu, voleybol sahası ve kapalı spor salonumuz bulunuyor. Gençlerimiz ve sporcularımız buraya gelerek spor yapabiliyorlar. Amacımız Şahinbey’i spor merkezi haline getirmek. Akkent Spor Köyümüzün içerisindeki spor salonumuzda Karate Büyükler ve Veteranlar il seçmeleri düzenlendi 150 sporcunun katılığı turnuvada, sporcular centilmence mücadele ortaya koyarak, sporun aslında bir dostluk organizasyonu olduğunu gösterdiler. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Düzenlenen turnuva sonrasında Şahinbey Belediyemiz tarafından tüm sporculara hediyeler verildi. Düzenlenen ödül törenine Şahinbey Belediye Başkanımız Yardımcısı Erdal Kılınç katıldı.

Oluşturulma Tarihi :  07.02.2019 16:34:59