Akkent Spor Köyü´nde Bilek Güreşçileri Kıyasıya Mücadele Etti
11.02.2019 17:01:53

Şahinbey Belediyemizin ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün müşterek düzenlediği Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası İl Seçmenleri müsabakaları Akkent Spor Salonu’nda yapıldı.

Şahinbey Belediyemiz ile Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü müşterek olarak yapmış olduğu Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası İl Seçmenleri müsabakaları Akkent Spor Salonu’nda 80 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Birçok spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Akkent Spor Köyü, bilek güreşçilerinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Sporcular seçmelerde derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele ederken, verilen destekten dolayı Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Her Yaştan Vatandaşımıza Spor Yapa Bilme İmkânı Sunuyoruz

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey’de her yaştan vatandaşın spor yapabilme imkanına sahip olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Her yaştan vatandaşımızın spor yapabilmeleri için parklarımızda, sosyal tesislerimizde spor alanları oluşturduk. 86 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Akkent Spor Köyümüz Türkiye'nin en büyük spor alanlarından bir tanesi. Birçok spor müsabakalarının yapıldığı bu dev tesiste geleceğin sporcuları yetişecektir. Hafta sonu Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası İl Seçmenleri müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Akkent Spor Köyümüz önümüzdeki günlerde farklı branşlarda daha birçok müsabakalara ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdal Kılıç tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Oluşturulma Tarihi :  11.02.2019 17:01:53