Şahinbey´de Okçular Kıyasıya Yarıştı
09.04.2019 13:39:07

Şahinbey Belediyemiz ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Gaziantep Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği Müsabakası Akkent Spor Köyü okçuluk sahasında yapıldı.

Birçok spor faaliyetlerine ev sahipliği yapan Akkent Spor Köyü bu kez okçuları ağırladı. Akkent Spor Köyü’nde düzenlenen yarışmaya 37 okuldan 168 sporcu katıldı. Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde gerçekleşen yarışmada sporcular hedefi 12 den vurmak için yarıştılar.

Spor Yapmaları İçin Gençlerimizi Destekliyoruz

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sporu geliştirmek için önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Gaziantep’te ve Şahinbey’de sporun ilerlemesi ve her yaştan vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri için önemli projelere imza attık. Akkent Spor Köyümüz 86.500 m2 alan üzerine kurulu. İçerisinde halı sahalar, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı spor salonu, okçuluk, ampute sahası, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla herkesin spor yapabileceği bir mekan. Burada her yaştan vatandaşımız kendine göre yapacağı bir spor dalı mutlaka bulabilecektir. Okçuluk sporuda belediye olarak önem verdiğimiz spor dallarından birisi. Ata sporumuz olan okçuluğu dahada yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yarışmada da dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kendi kategorisinde dereceye giren sporculara madalyanın yanı sıra Şahinbey Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Oluşturulma Tarihi :  09.04.2019 13:39:07