Başkanımızdan Yeni Evlenecek Çiftlere Sürpriz
15.04.2019 08:46:20

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu nikâh kıymak için Şahinbey Nikah Dairesi'ne gelen çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

Son yıllarda Türkiye'nin en çok nikah kıyılan ilçesi olan Şahinbey Belediyemiz nikah kıyımı tüm hızıyla devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikah kıymak için gelen çiftleri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Türkiye’nin En Fazla Nikah Kıyan Belediyesiyiz

Yeni çiftleri tebrik eden ve çiftlere fincan takımı hediye eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak çiftlerimizi evlendirmeye devam ediyoruz. Geçen yıl 7.294 çiftimizin nikâhını kıyarak Türkiye rekorunu kırdık. 2019 yılında ise şuna kadar 1.725 çiftimizin nikâhı kıyıldı. Aslında baharla birlikte nikah sezonumuz yeni açılıyor. Yaz döneminde bu sayı çok daha fazla artmış olacak. Gençlerimizi hayatlarını birleştirmeye ve Evlilik Okulumuza katılmaya davet ediyoruz. Evlilik Okulumuzda evlenecek olan çiftlerimize sağlık, evlilikte iletişim ve evliliğin dini boyutu hakkında bilgiler veriliyor. Üç haftalık bir eğitimin ardından yeni çiftlerimize çamaşır makinası hediye ediyoruz. Ayrıca o ay eğitime katılan çiftlerimiz arasında çektiğimiz kura sonrasında bir çiftimizi Umreye gönderiyoruz. Böylelikle çiftlerimizi Evliliğe ve Evlilik okulumuza teşvik etmiş oluyoruz. Bu yılda geçen yıl ki rekorumuzu kırarak, Türkiye’nin en fazla nikâh kıyan belediyesi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Oluşturulma Tarihi :  15.04.2019 08:46:20