Şahinbey, YGS´ye Giren Öğrencileri Ve Ailelerini Unutmadı

Şahinbey Belediyemiz YGS'ye giren öğrenciler ve ailelerinin faydalanması için sınavın yapıldığı 18 okulun önüne stant kurarak çay ve su ikramı yaptı.

YGS(Yükseköğretime Geçiş Sınavı)’ye girmek için okullara gelen binlerce öğrenci ve aileleri Şahinbey Belediyemizin açtığı stantlarda karşılandı. Sınavın yapıldığı 18 okulun önüne sabahın erken saatlerinde stant kuran Şahinbey Belediyemiz, öğrencilere ve ailelerine ücretsiz olarak çay, su, ve şeker ikramında bulundu.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na Teşekkür

Çocukları sınava giren aileler daha önceleri çocuklarını beklerken okullarda oturacak yer bulmakta zorluk yaşarken Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı organizasyonla rahat ettiklerini belirterek Şahinbey Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Aileler sabahın erken saatlerinde Şahinbey Çadırlarını görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Çocuklarımızın heyecanını paylaşmak için yanlarında geldik. Ancak bu heyecanımıza Şahinbey Belediyesi de ortak oldu. Bizlere bu soğuk havada çay ikramında bulunarak içimizi ısıttılar. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

Ailelerimizin Yanında Olduk

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, uzun süredir öğrencilerin bu sınav için hazırlandığına dikkati çekerek, “YGS’ye giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Onlar sınavda ter döküyorlar. Emek verdiler, çalıştılar ve bu çalışmalarının karşılığını almak istiyorlar. İnşallah herkes istediği üniversiteyi kazanır. Öğrencilerimiz sınavda ter dökerken dışarıda da anneler, babalar, ablalar, kardeşler onlar için dua ediyorlar. Okul bahçesinde ya da okul dışında bekliyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak onlara su, çay ikramında bulunarak oturacak yer temin ediyoruz. Amacımız ailelerin rahat bir ortamda beklemesi. Ekiplerimizle birlikte onların rahatı için çalışıyoruz. Ben yeniden bütün öğrenciler ve aileleri umduklarına nail olmalarını  temenni ederek, başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlet  l
Arşiv  l