Başkan Tahmazoğlu, Yeni Mahallelerde 18 Maddeyi Anlattı

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde yeni mahalle olan 9 köyü daha ziyaret ederek, referandum konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu yeni Mahalle olan Sarısalkım, Sarıbaşak, Beşkuyu, Narlıca, Yaylacık, Yazıbağı, Sırasöğüt, Belen ve Sarıkaya köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Her vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

Neden Referanduma Gidildiğini Anlattık

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Referandum çalışmaları çerçevesinde mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek, “Bugün Sarıbaşak, Beşkuyu, Narlıca, Yaylacık, Yazıbağı, Sırasöğüt, Belen ve Sarıkaya mahallerimizi ziyaret ettik. 16 Nisanda yapılacak olan halk oylamasının yapılışının nedenini ve 18 maddenin neler olduğu konusunda vatandaşlarımızla hasbihâl ettik. Bu doğrultuda hafta sonu yeni mahalle olan köylerimizi, hafta içi ise şehir merkezindeki mahallerimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bu ziyaretler esnasında belediyemizin yaptığı yatırımları yerinde kontrol ediyoruz. Bunda sonra yapılacak olan yatırımlar konusunda da istişare ediyoruz. Ben ziyaretimizde bizleri ağırlayan ve dinleyen tüm mahalle sakinlerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İlet  l
Arşiv  l