Şahinbey´den İki Organizasyon Birden

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Yazıcık Konutları’nın açılışına ve 'Şehitleri Anma Gecesi' programına tüm vatandaşları davet etti.

Kültürel ve sosyal faaliyetlerle önemli çalışmalara imza atan Şahinbey Belediyesi, 17 Mart da yine iki önemli etkinlik gerçekleştirecek. Tüm vatandaşların bu etkinliklere katılabileceğini söyleyen Başkanımız Tahmazoğlu, "17 Mart Cuma günü saat 15:30'da Yazıcık Mahallesi'nde yapmış olduğumuz Yazıcık Konutları’nın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Yine 17 Mart akşamı saat 19.00'da Karataş'ta bulunan Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda 'Şehitlerimizi Anma Gecesi'ni tertip edeceğiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Şehitleri anma gecemize bu yıl Ömer Döngeloğlu muhteşem sunumu ile katılırken, vatan türküleriyle Esat Kabaklı sevenleriyle buluşacak.  Tüm hemşerilerimizi her iki etkinliğimize de davet ediyorum. Vatan ve memleket için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi de, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim ile yad etmiş olacağız" dedi.

İlet  l
Arşiv  l