Yeşilvadi 702 Konut 2013 Temmuz Ayında Tamamlanacak
Yeşilvadi 702 Konut 2013 Temmuz Ayında Tamamlanacak
Havaalanı yolu üzerinde 50 bin metrekare alanın kamulaştırması yapılarak yapımına başlanan Yeşilvadi 702 konutta incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tamamıyla Belediye imkanları ile yapılan Yeşilvadi 702 konutun 2013 yılı Temmuz ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
 Yeşilvadi 702 konut hakkında yetkililerden bilgi alan ve inşaat alanını gezen Başkan Tahmazoğlu, "İhale içeriğine göre konutlarımız 2013 yılı temmuz ayında tamamlanacak. Şu anda kaba inşaatı hızla devam etmektedir. Bir yandan üst kattan tablalar dökülürken bir yandan alt katta duvarlar örülüp elektrik ve su tesisatları çekilip sıva işlemleri devam ediyor. Gelecek yıl temmuz ayında tamamlanacak olan konutlarımızın bir kısmını kentsel dönüşümde takasta kullanacağız. Bir kısmının ise, vatandaşımıza doğrudan satışını gerçekleştireceğiz. Bu yılbaşı gibi buradaki konutların satışına başlamayı planlıyoruz."dedi.
2013 yılı sonuna kadar belediye imkanları ile 4000 Konut yapmış olacağız...
2013 yılı sonuna kadar belediye imkanları ile 4 bin konut yapmış ve hak sahiplerine teslim etmiş olacaklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Etiler'de 296 konutumuzu tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Serinevler'de 300 evler, tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Yeşilvadi'de 702 konutumuz devam ediyor. Nuripazarbaşı mahallesinde 400 konut yapacağız. Akkent Mahallesi yakınlarında Mavi Kent'te 2000 konut yapmayı planlıyoruz. Bunu yanı sıra Yazıcık mahallemizde kentsel dönüşüm kapsamında şuan projemiz hazırlanıyor 200-250 konut olacak. Bu durumda toplamda 4000 konutumuzu tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bütün bu konutların hepsi Şahinbey belediyemiz tarafından yapılıyor. Yine TOKİ bölgemizde 1000-1500 tane konut yapacak. Sadece 2012 yılı ilk 8 ay içerisinde 10.000'nin üzerinde konut yapımı için ruhsat verdik. Yani bölgemiz hızla modern bir yapılaşma sürecinin içine girdi. Bir taraftan belediyemiz bir taraftan toki diğer  taraftan da özel sektörün gücünü arkamıza alarak Şahinbey'imizi çok daha modern bir hale getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 10.09.2012 12:10:01

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 10345

Şahinbey Kaymakamı AYDIN´a "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesine göre Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Uğur Turan´ın yerine Şahinbey Kaymakamlığına atanan O
İslam Bilim Tarihi Müzesi´ne Ulusal İlgi
Yakınbir tarihte açılacak olan İslam Bilim Tarihi Müzesi ziyaretçilerini ağırladı.
Şahinbey Belediyesi´nden Okul Öncesi Eğitim Atağı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şahinbey Belediyesi´ne bağlı Anaokullarına kayıtlı öğrenciler de eğitim ve öğretime merhaba dedi
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss