Şahinbey Belediyesi, Evlilik Okulu Kursiyerleri Sertifikalarını Aldılar
Şahinbey Belediyesi tarafından evlilik okulu projesi tarafından evli ve evlenecek olan çiftlere yönelik verilen eğitim seminerlerine katılan ve başarıyla tamamlayan 126 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisinde düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve semt sakinleri katıldı. Şahinbey Belediyesi olarak hoş geldin bebek projesiyle doğumdan başlayarak, ölüme kadar vatandaşlarımızın yanındayız diyerek sözlerine başlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuşmasında: "belediye olarak Evlilik Okulu projemizi iki yıldır sürdürüyoruz. Bugüne kadar 2 bin 447 kardeşimiz bu projeye katılarak sertifikalarını aldılar. Evlilik okulu projemizde Şahinbey Belediyemiz öncülüğünde, Zirve Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ile iş birliği yapıyoruz. Bugün ise eğitim seminerlerimizi başarıyla tamamlayan 126 kursiyerimize sertifikalarını veriyoruz. Evlilik okulu projemiz kapsamında uzman kişiler bu konularla ilgili kursiyerlere ders veriyorlar. Buradaki amacımız evliliğin her boyutunu özellikle evlenecek çiftlerimize veya evli çiftlerimize anlatmak. Karşılıklı birbirini anlamalarına ve dinlemelerine yardımcı olmaktır. Ailenin mutlu bir şekilde devamını sağlamaktır. Bizim toplumumuzun en önemli çekirdeği ailedir. Ailesi sağlam olmayan toplumlar bozulmaya yüz tutmuş oluyor. Bunun için biz Şahinbey Belediyesi olarak bu projeyi çok önemsiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Tahmazoğlu ve diğer protokol üyeleri kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiler.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 08.11.2012 16:26:51

Kepenek Mahallesi´ne Dev Meydan