Başkan Tahmazoğlu, "Dar Gelirli Ailelerimizi Mavikentte Ev Sahibi Yapacağız"
Şahinbey Belediyesi tarafından yapımına başlanan Mavikent 1260 konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu bölgede 1080 tane ek konutun hazırlığını tamamladıklarını ve yakın zamanda ihalesini yapacaklarını belirterek, Mavikent'de toplamda 2340 konutun yapılacağını söyledi.
Mavikent konut alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Tahmazoğlu,  "Mavikentte ki konutlarımız tamamlandığında tıpkı 300 evlerde olduğu gibi aynı şartlarda konutlarımızın 1000 tanesini dar gelirli ailelerimize vermeyi düşünüyoruz.  Hedefimiz bu konutlarımızı 2013 yılı sonuna kadar tamamlamaktır. İnşası hızla devam eden Mavikentte ki 2+1 konutlarımızı vatandaşlarımız ne zaman satışa sunulacak diye merak ediyor, bunun için müteahhidimizle görüştüm.  Bir ay içinde hazırlanacak olan örnek dairelerimizi vatandaşlarımız gördükten sonra konutlarımızın başvuru taleplerini alacağız. Ardından fiyat artışı olmasın diye kura yolu ile dar gelirli ailelerimize uzun vadede vereceğiz. Bu ailelerimizde kira öder gibi ev sahibi olacaklardır. Yine bu bölgede ihale aşamasına gelen 1080 konutumuzun da 1000 tanesini dar gelirli ailelerimiz için ayıracağız. Gücümüz ve vaktimiz yettiği sürece ev sahibi olmayı bile hayal edemeyen dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.01.2013 12:21:21

Şahinbey´de İş Yeri Açma Ruhsatı 1 Lira
Türkiye´de bir ilke imza atan, işyeri açma ruhsatı harçlarında kampanya başlatan Şahinbey Belediyesi, ruhsat harcı olarak, metrekareye 1 lira alacak
Çeled Sınıf Kahkahaya Boğdu
"Çeled Sınıf" gösterisi izleyenleri kahkahaya boğdu.
Şahinbey Belediyesi Arama-Kurtarma Ekibi Kuruldu
Şahinbey Belediyesi, kurulan kurtarma timinde gönüllü olmak isteyen personele, AFAD Eğitim Merkezi´nde görevli eğitmenler, ilk eğitimlerini verdi
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss