Başkan Tahmazoğlu, "Dar Gelirli Ailelerimizi Mavikentte Ev Sahibi Yapacağız"
Şahinbey Belediyesi tarafından yapımına başlanan Mavikent 1260 konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu bölgede 1080 tane ek konutun hazırlığını tamamladıklarını ve yakın zamanda ihalesini yapacaklarını belirterek, Mavikent'de toplamda 2340 konutun yapılacağını söyledi.
Mavikent konut alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Tahmazoğlu,  "Mavikentte ki konutlarımız tamamlandığında tıpkı 300 evlerde olduğu gibi aynı şartlarda konutlarımızın 1000 tanesini dar gelirli ailelerimize vermeyi düşünüyoruz.  Hedefimiz bu konutlarımızı 2013 yılı sonuna kadar tamamlamaktır. İnşası hızla devam eden Mavikentte ki 2+1 konutlarımızı vatandaşlarımız ne zaman satışa sunulacak diye merak ediyor, bunun için müteahhidimizle görüştüm.  Bir ay içinde hazırlanacak olan örnek dairelerimizi vatandaşlarımız gördükten sonra konutlarımızın başvuru taleplerini alacağız. Ardından fiyat artışı olmasın diye kura yolu ile dar gelirli ailelerimize uzun vadede vereceğiz. Bu ailelerimizde kira öder gibi ev sahibi olacaklardır. Yine bu bölgede ihale aşamasına gelen 1080 konutumuzun da 1000 tanesini dar gelirli ailelerimiz için ayıracağız. Gücümüz ve vaktimiz yettiği sürece ev sahibi olmayı bile hayal edemeyen dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.01.2013 12:21:21

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 4522

Şahinbey Kaymakamı AYDIN´a "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesine göre Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Uğur Turan´ın yerine Şahinbey Kaymakamlığına atanan O
İslam Bilim Tarihi Müzesi´ne Ulusal İlgi
Yakınbir tarihte açılacak olan İslam Bilim Tarihi Müzesi ziyaretçilerini ağırladı.
Şahinbey Belediyesi´nden Okul Öncesi Eğitim Atağı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şahinbey Belediyesi´ne bağlı Anaokullarına kayıtlı öğrenciler de eğitim ve öğretime merhaba dedi
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss