Başkan Tahmazoğlu, "Dar Gelirli Ailelerimizi Mavikentte Ev Sahibi Yapacağız"
Şahinbey Belediyesi tarafından yapımına başlanan Mavikent 1260 konut alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu bölgede 1080 tane ek konutun hazırlığını tamamladıklarını ve yakın zamanda ihalesini yapacaklarını belirterek, Mavikent'de toplamda 2340 konutun yapılacağını söyledi.
Mavikent konut alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Tahmazoğlu,  "Mavikentte ki konutlarımız tamamlandığında tıpkı 300 evlerde olduğu gibi aynı şartlarda konutlarımızın 1000 tanesini dar gelirli ailelerimize vermeyi düşünüyoruz.  Hedefimiz bu konutlarımızı 2013 yılı sonuna kadar tamamlamaktır. İnşası hızla devam eden Mavikentte ki 2+1 konutlarımızı vatandaşlarımız ne zaman satışa sunulacak diye merak ediyor, bunun için müteahhidimizle görüştüm.  Bir ay içinde hazırlanacak olan örnek dairelerimizi vatandaşlarımız gördükten sonra konutlarımızın başvuru taleplerini alacağız. Ardından fiyat artışı olmasın diye kura yolu ile dar gelirli ailelerimize uzun vadede vereceğiz. Bu ailelerimizde kira öder gibi ev sahibi olacaklardır. Yine bu bölgede ihale aşamasına gelen 1080 konutumuzun da 1000 tanesini dar gelirli ailelerimiz için ayıracağız. Gücümüz ve vaktimiz yettiği sürece ev sahibi olmayı bile hayal edemeyen dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmaya devam edeceğiz."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.01.2013 12:21:21

Şahinbey´li Kursiyerler Sanko Park´ta El Sanatları Sergisi Açt
Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde kurs gören kadınlar, Sanko Park Alışveriş Merkezi´nde el sanatları sergisi açtı.
Çamlıca Konutları Satışta
Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutlar
Mavikent´e 6 Günde 7 Bin Kişi Başvurdu
Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan Mavikent Konutları´na 6 günde 7 bin kişi başvurdu.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss