Şahinbey Belediyesi İlköğretim Okullarında Çocuk Şenliği Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kenar semtlerde bulunan 12 ilköğretim okulunda çocuk şenliği düzenliyor.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve mobil araçla ziyaret edilen ilköğretim okulunda tiyatro gösterilerinin yanı sıra, öğrencilerin ücretsiz olarak eğlenmeleri için Çuval içinde yürüme, yumurta taşıma ve ip çekme oyunları, Mini kulüp dünya çocukları dans gösterileri yapılıyor.
8 Nisan 2013 tarihinde Güzelvadi Mahallesinde bulunan Hatice Karslıgil ilköğretim okulunda start alan çocuk şenliği 23 Nisan 2013 tarihine kadar Nesrin Mehmet Abar, Celal Doğan, Kazım Karabekir, Şehit Adem Yavuzlar, İstiklal, Dumlupınar, Emine Ulusoy, Mahmut Fehime Ersoy, Pakize Kemal Öğücü ve Yeditepe İlköğretim Okullarında yapılacaktır.
21 Nisan Pazar Günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği Yapılacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenleyen Şahinbey Belediyesi ayrıca, 21 Nisan 2013 Pazar günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği ve Oryantiring yarışı ve çocuklara özel eğlenceler düzenleyecek.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 10.04.2013 12:53:56

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 1570

Başkan Tahmazoğlu, Personelle Bayramlaştı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programında meclis üyeleri ve personellerle tek tek ba
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
Toplumsal birlikteliğimiz ve beraberliğimizi pekiştiren, atmosferiyle dünyalarımızı güzelleştiren bir Ramazan ayını daha Milletçe idrak etmiş, birlik
Başkan Tahmazoğlu Huzur Evi Sakinleriyle Bayramlaştı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde huzur evinde kalan büyükleri ziyaret ederek, bayramlaştı.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss