Şahinbey Belediyesi İlköğretim Okullarında Çocuk Şenliği Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kenar semtlerde bulunan 12 ilköğretim okulunda çocuk şenliği düzenliyor.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve mobil araçla ziyaret edilen ilköğretim okulunda tiyatro gösterilerinin yanı sıra, öğrencilerin ücretsiz olarak eğlenmeleri için Çuval içinde yürüme, yumurta taşıma ve ip çekme oyunları, Mini kulüp dünya çocukları dans gösterileri yapılıyor.
8 Nisan 2013 tarihinde Güzelvadi Mahallesinde bulunan Hatice Karslıgil ilköğretim okulunda start alan çocuk şenliği 23 Nisan 2013 tarihine kadar Nesrin Mehmet Abar, Celal Doğan, Kazım Karabekir, Şehit Adem Yavuzlar, İstiklal, Dumlupınar, Emine Ulusoy, Mahmut Fehime Ersoy, Pakize Kemal Öğücü ve Yeditepe İlköğretim Okullarında yapılacaktır.
21 Nisan Pazar Günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği Yapılacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenleyen Şahinbey Belediyesi ayrıca, 21 Nisan 2013 Pazar günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği ve Oryantiring yarışı ve çocuklara özel eğlenceler düzenleyecek.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 10.04.2013 12:53:56

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 1733

"EVLİLİK OKULU" Sertifika ve Ödül Töreni Yapıldı
Şahinbey Belediyesi, Evlilik Okulu´nu başarıyla tamamlayan evli çiftler için sertifika ve ödül töreni düzenledi.
ŞAHİNBEY Yeni Bir Modern "PAZARYERİ" Yapıyor
Şahinbey Belediyesi Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan ve 7 bin 925 bin metrekare inşaat alanı ile Gaziantep’in en büyük pazaryerlerinden
Bakan YILMAZ´dan "ŞAHİNBEY´e ÖVGÜ"
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Gaziantep´te düzenlenecek Sanayi ve Ticaret Fuarı´nın (TÜMEXPO) açıl