Şahinbey Belediyesi İlköğretim Okullarında Çocuk Şenliği Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kenar semtlerde bulunan 12 ilköğretim okulunda çocuk şenliği düzenliyor.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve mobil araçla ziyaret edilen ilköğretim okulunda tiyatro gösterilerinin yanı sıra, öğrencilerin ücretsiz olarak eğlenmeleri için Çuval içinde yürüme, yumurta taşıma ve ip çekme oyunları, Mini kulüp dünya çocukları dans gösterileri yapılıyor.
8 Nisan 2013 tarihinde Güzelvadi Mahallesinde bulunan Hatice Karslıgil ilköğretim okulunda start alan çocuk şenliği 23 Nisan 2013 tarihine kadar Nesrin Mehmet Abar, Celal Doğan, Kazım Karabekir, Şehit Adem Yavuzlar, İstiklal, Dumlupınar, Emine Ulusoy, Mahmut Fehime Ersoy, Pakize Kemal Öğücü ve Yeditepe İlköğretim Okullarında yapılacaktır.
21 Nisan Pazar Günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği Yapılacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenleyen Şahinbey Belediyesi ayrıca, 21 Nisan 2013 Pazar günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği ve Oryantiring yarışı ve çocuklara özel eğlenceler düzenleyecek.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 10.04.2013 12:53:56

Şahinbey Belediyesi´nden Çanakkale Seferberliği
Gaziantep´in Şahinbey ilçe Belediyesi, Türkiye´de bir ilki gerçekleştirerek tam 10 bin çocuğu Çanakkale Şehitliği´ne götürecek.
Şahinbey Belediyesi 80 Bin Mevsimlik Çiçek Dağıttı
Şahinbey Belediyesi "Daha yeşil bir Şahinbey" parolasıyla ücretsiz olarak dağıtmaya başlattığı 80 bin mevsimlik çiçeğin son 10 binini Deniz Semt Paza
Şahinbey Voleybol Deplasmanda Galip
Türkiye Voleybol 1´inci Ligi´nde Gaziantep´i temsil eden Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı deplasmanda İnegöl Belediye Voleybol takımın