Şahinbey Belediyesi İlköğretim Okullarında Çocuk Şenliği Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kenar semtlerde bulunan 12 ilköğretim okulunda çocuk şenliği düzenliyor.
Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve mobil araçla ziyaret edilen ilköğretim okulunda tiyatro gösterilerinin yanı sıra, öğrencilerin ücretsiz olarak eğlenmeleri için Çuval içinde yürüme, yumurta taşıma ve ip çekme oyunları, Mini kulüp dünya çocukları dans gösterileri yapılıyor.
8 Nisan 2013 tarihinde Güzelvadi Mahallesinde bulunan Hatice Karslıgil ilköğretim okulunda start alan çocuk şenliği 23 Nisan 2013 tarihine kadar Nesrin Mehmet Abar, Celal Doğan, Kazım Karabekir, Şehit Adem Yavuzlar, İstiklal, Dumlupınar, Emine Ulusoy, Mahmut Fehime Ersoy, Pakize Kemal Öğücü ve Yeditepe İlköğretim Okullarında yapılacaktır.
21 Nisan Pazar Günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği Yapılacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği düzenleyen Şahinbey Belediyesi ayrıca, 21 Nisan 2013 Pazar günü Şahinbey Parkında Uçurtma Şenliği ve Oryantiring yarışı ve çocuklara özel eğlenceler düzenleyecek.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 10.04.2013 12:53:56

Okuduğu İstiklal Marşıyla Hem Ağladı Hem Ağlattı
Şahinbey Belediyesi´nin düzenlediği ve 195 bin kişinin katıldığı İstiklal Marşı okuma yarışmasında 1´inci gelen 5 yaşındaki Belinay Demir, Gaziantep
Şahinbey Yaşlıları Unutmadı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Şahinbey´de 20 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale 100. Yıl Hatıra Ormanı´na 20 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss