Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 546

Eğitimde Şahinbey Farkı
Şahinbey Belediyesi´ne bağlı sosyal tesislerde eğitim gören 2 bin 577 öğrenci, TEOG Sınavı´nda yüzde 77´lik başarı oranı elde etti.
Konut Tanıtım Standına Vatandaşlardan Büyük İlgi
9. Uluslararası Antep Fıstığı Festivali alanında bulunan Şahinbey Belediyesi konut tanıtım ve kayıt standına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Gazilerden Motosikletli Şehir Turu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ´Gaziler Haftası´ etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss