Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 520

Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Sanayi Sitesinde Sona Gelindi
Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi´nde sona gelindi.
24 Temmuz Basın Bayramı Kutlama Mesajı
24 Temmuz 1908 Basında sansürün kaldırılması ve Basın Bayramı olarak kutlanması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahma
Başkan Tahmazoğlu, "Yeşilvadi Konutları Bayram Sonrası Hazır"
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi 702 konutlarında sona gelindiğini belirterek, şuanda çevre düzenlemesi yapıldığını ve Ramazan