Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş

ŞAHİNBEY´den 6 Bin Kişiye Aşure İkramı
Şahinbey Belediyesi tarafından, Mehmet Nuri Paşa Camisi avlusuna kurulan stantta 6 bin vatandaşa aşure ikram edildi.
ŞAHİNBEY´i "İlklerin Belediyesi" Olarak Tandık
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şahinbey Belediyesi´nin yaptığı projeleri inceledi.
ŞAHİNBEY´de "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi Verildi
Şahinbey Belediyesi bünyesinde çalışan temizlik görevlilerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi düzenlendi. Eğitim sonrasında katılımcılara s
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss