Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 560

ŞAHİNBEY´İN ÇEHRESİ ´´ÇİÇEK´´ AÇTI
Şahinbey Belediyesi, ´´İlklerin Belediyesi´´ olma özelliği ile kendi kurduğu tam otomasyonlu seralarda çeşitli türlerden binlerce kışlık ve yazlık çi
Şahinbey´de "İş Sağlığı ve Güvenliği" Kurulu Toplantısı Yapıld
Hizmet içi eğitime büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, personellere yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği " konulu eğitim toplantısı düzenledi. İş güven
Azmin Fotoğrafı "ŞAHİNBEY" den
Ayten Büyükaydınlı, Şahinbey Belediyesi´nin sunduğu imkanları kullanıp azimle çalışarak 51 kilo verdi.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss