Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 558

Başkan TAHMAZOĞLU: "Sel Felaketinin Yaraları Sarılacak"
Şahinbey´e bağlı Kazıklı Mahallesi´nde yağan yağmurla birlikte etkili olan sel suları çok sayıda evi kullanılamaz hale getirdi.
Başkan TAHMAZOĞLU: "Camiler İstikbalimizin Sembolleridir"
"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" 2011 yılında "Cami ve Çocuk", 2012 yılında "Cami ve Engelli", 2013 yılında "Cami - Kadın ve Aile" teması ile kut
Şahinbey´i ´Ortak Akıl ve İstişare´ ile Yöneteceğiz
187 Mahalle muhtarının davet edildiği Muhtarlar Toplantısı Şahinbey Kültür Merkezi´nde düzenlendi.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss