Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Şahinbey´in 68. Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı
Şahinbey Belediyesi tarafından, Vatan Mahallesi´nde yaptırılan Ebu Bekir Sıddık Sosyal tesisi ve yıkılarak yenisi yaptırılan Ebu Bekir Sıddık Cami&#8
Şahinbeyli Minikler 23 Nisan´ ı Kutladı
Şahinbey Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde bulunan anasınıfları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle şenlik düzenledi. 19 ana
Başkan Tahmazoğlu´nun 23 Nisan Mesajı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss