Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Şahinbey´de Halk Sağlığı Semineri
Şahinbey Belediyesi bünyesindeki Kurbanbaba Sosyal Tesisinde İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri tarafından vatandaşlara yönelik bilinçli ilaç kullanımı
Şahinbey´in Tekvandocuları Gururlandırdı
Şahinbey Belediyespor Tekvando takımı 9-10 Şubat 2016 Gazikent Kapalı Spor salonunda yapılan Ortaokullar arası il seçmesinde madalyaya doymadı
Şahinbey´de Ruhsat Sadece 1 Lira
Şahinbey Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan ve iş yeri açma ruhsatında metrekareye 1 lira harç parası alınan kampanya devam ediyor.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   WebMail