Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Birecik Belediye Sporu Eli Boş Gönderdi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik spor kendi evinde Birecik Belediye Spor'u 3-0'lik skorla mağlup etti. Gazikent Semt Sahasında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi.

Çekişmeli geçen maçta güzel bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye spor ilk yarıyı 0-0 kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Soner Durmaz penaltı, Eyüp Culha ve Tarık Kuzudişli'nin golleri ile Birecik Belediye spor'u 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "Birecik Belediye spor maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu maç'dan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 22.04.2013 11:57:06

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 533

Şahinbey Belediyesi Projelerine Almanya´dan Beğeni
Gaziantep´e gelen (DEGAD) Almanya Bremen Delmenhorst Gaziantepliler Derneği Başkanı ve dernek üyeleri Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan İslam Bi
Kentsel Dönüşümle Tarihi Dokuya Uygun Konutlar Geliyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "yüzde sekseni çarpık yapılaşmanın olduğu ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz.
Şahinbey Belediyesi 800 Öğrenciye Kuran-ı Kerim Hediye Etti
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü ve Şahinbey İlçe Müftülüğü´nün ortaklaşa düzenlediği yaz kuran kurslarını tamamlayan ve kapanış programın
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss