Özdemirbey Caddesi 6 Şeritli Yol Olarak Hizmete Sunulacak
Gaziantep'in 40 yıllık hayali olan Özdemirbey Caddesinin açılmasında sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir hafta içinde Özdemibey Caddesi'nde asfaltlama çalışmasının tamamlanarak, 6 şeritli yol olarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Özdemirbey Caddesinde yapılan yol genişletme çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,  Özdemirbey Caddesinde sona gelindiğini belirterek, "Özdemirbey Caddesini açmak Gaziantep'in 40 yıllık hayaliydi inşallah bu hayal gerçekleşiyor. Yol üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarının ardından yıkımlarını gerçekleştirdik. Yolumuzun yapıldıktan sonra tekrar kazılmaması adına biz bütün alt yapı kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık onların burada yapacakları alt yapıyla ilgili yatırımlar var ise tamamlamalarını istedik. Tedaş, Gaski, Gazdaş ve Telekom gibi kuruluşlarımız yaklaşık 2-3 aydan beri alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu anda yolumuzda yapılan reklaj çalışması ardından hafta sonu itibariyle asfaltlama çalışması yapacağız. İnşallah bir hafta içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, Özdemirbey Caddemizi 6 şeritli yol olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.11.2013 11:14:21

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 722

Gazilerden Motosikletli Şehir Turu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ´Gaziler Haftası´ etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet
Başkan Tahmazoğlu´ndan Başkan Kılıç´a Hayırlı Olsun Ziyareti
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç´ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Şahinbey Belediyesinden Perilikaya da Yeni 179 Konut
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında havaalanı yolu üzerinde yapımına başlanan perilikaya konutları ala
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss