Özdemirbey Caddesi 6 Şeritli Yol Olarak Hizmete Sunulacak
Gaziantep'in 40 yıllık hayali olan Özdemirbey Caddesinin açılmasında sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir hafta içinde Özdemibey Caddesi'nde asfaltlama çalışmasının tamamlanarak, 6 şeritli yol olarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Özdemirbey Caddesinde yapılan yol genişletme çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,  Özdemirbey Caddesinde sona gelindiğini belirterek, "Özdemirbey Caddesini açmak Gaziantep'in 40 yıllık hayaliydi inşallah bu hayal gerçekleşiyor. Yol üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarının ardından yıkımlarını gerçekleştirdik. Yolumuzun yapıldıktan sonra tekrar kazılmaması adına biz bütün alt yapı kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık onların burada yapacakları alt yapıyla ilgili yatırımlar var ise tamamlamalarını istedik. Tedaş, Gaski, Gazdaş ve Telekom gibi kuruluşlarımız yaklaşık 2-3 aydan beri alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu anda yolumuzda yapılan reklaj çalışması ardından hafta sonu itibariyle asfaltlama çalışması yapacağız. İnşallah bir hafta içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, Özdemirbey Caddemizi 6 şeritli yol olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.11.2013 11:14:21

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 93. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,´´30 Ağustos Zaferiyle millet
Şahinbey Belediyesi Asfaltta Hız Kesmiyor
Şahinbey Belediyesi, asfalt çalışmalarına İstiklal, Yeşilevler, Çağdaş, 60. Yıl Mahalleleri´nin birleştiği Mehmet Oğuz Göğüş Caddesi´nde sürdürüyor.
Özgecan Aslan´ın Ailesi Şahinbey´de
Mersin´in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan´ın ailesi, Şahinbey Belediyesi tarafından kızlarının adının verildiği "Özgecan Hanımlar Yüzme Havu
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss