Özdemirbey Caddesi 6 Şeritli Yol Olarak Hizmete Sunulacak
Gaziantep'in 40 yıllık hayali olan Özdemirbey Caddesinin açılmasında sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir hafta içinde Özdemibey Caddesi'nde asfaltlama çalışmasının tamamlanarak, 6 şeritli yol olarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Özdemirbey Caddesinde yapılan yol genişletme çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,  Özdemirbey Caddesinde sona gelindiğini belirterek, "Özdemirbey Caddesini açmak Gaziantep'in 40 yıllık hayaliydi inşallah bu hayal gerçekleşiyor. Yol üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarının ardından yıkımlarını gerçekleştirdik. Yolumuzun yapıldıktan sonra tekrar kazılmaması adına biz bütün alt yapı kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık onların burada yapacakları alt yapıyla ilgili yatırımlar var ise tamamlamalarını istedik. Tedaş, Gaski, Gazdaş ve Telekom gibi kuruluşlarımız yaklaşık 2-3 aydan beri alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu anda yolumuzda yapılan reklaj çalışması ardından hafta sonu itibariyle asfaltlama çalışması yapacağız. İnşallah bir hafta içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, Özdemirbey Caddemizi 6 şeritli yol olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş
Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 29.11.2013 11:14:21

Kayıt Okuma Bilgileri
Okuma Sayısı 737

Şahinbey Kaymakamı AYDIN´a "Hayırlı Olsun" Ziyareti
Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesine göre Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Uğur Turan´ın yerine Şahinbey Kaymakamlığına atanan O
İslam Bilim Tarihi Müzesi´ne Ulusal İlgi
Yakınbir tarihte açılacak olan İslam Bilim Tarihi Müzesi ziyaretçilerini ağırladı.
Şahinbey Belediyesi´nden Okul Öncesi Eğitim Atağı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şahinbey Belediyesi´ne bağlı Anaokullarına kayıtlı öğrenciler de eğitim ve öğretime merhaba dedi
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss