Özdemirbey Caddesi 6 Şeritli Yol Olarak Hizmete Sunulacak
Gaziantep'in 40 yıllık hayali olan Özdemirbey Caddesinin açılmasında sona gelindiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir hafta içinde Özdemibey Caddesi'nde asfaltlama çalışmasının tamamlanarak, 6 şeritli yol olarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Özdemirbey Caddesinde yapılan yol genişletme çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu,  Özdemirbey Caddesinde sona gelindiğini belirterek, "Özdemirbey Caddesini açmak Gaziantep'in 40 yıllık hayaliydi inşallah bu hayal gerçekleşiyor. Yol üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarının ardından yıkımlarını gerçekleştirdik. Yolumuzun yapıldıktan sonra tekrar kazılmaması adına biz bütün alt yapı kuruluşlarıyla görüşmeler yaptık onların burada yapacakları alt yapıyla ilgili yatırımlar var ise tamamlamalarını istedik. Tedaş, Gaski, Gazdaş ve Telekom gibi kuruluşlarımız yaklaşık 2-3 aydan beri alt yapı çalışmalarını tamamladı. Şu anda yolumuzda yapılan reklaj çalışması ardından hafta sonu itibariyle asfaltlama çalışması yapacağız. İnşallah bir hafta içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, Özdemirbey Caddemizi 6 şeritli yol olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

FaceBook ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş

Başkan TAHMAZOĞLU´ndan Yeni Çiftlere Nikah Sürprizi
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Nikah salonunda inceleme yaparken, sıra bekleyen 3 çifte sürpriz yaparak nikah törenlerini kend
Şahinbey Belediyesi´nden Öğretmenlere Kutlama
Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde görev yapan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla k
Başkan TAHMAZOĞLU Öğretmenleri Unutmadı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu´nu ziyaret etti.
Site Yönetimi Bilgi İşlem Müdürlüğü
  l   Rss