Başkanımız Mehmetçiğin Nikahını Kıydı
28.11.2018 16:56:23

Askerlerimizin ve asker ailelerinin her zaman, her şartta yanında olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Elbab’ta tanıştığı Kahraman Mehmetçiğimizin nikahını kıydı.

Vatanın bekası için Fırat Kalkanı Harekatı’nda Elbab’ta görev alan Kahraman Mehmetçiğimiz Engin Yaşar ile sınır ötesinde tanışan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Kahraman askerimizin mutluğuna ortak olarak nikahlarını kıydı.

Kalbimiz Mehmetçiğimizle

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, vatanımız Engin Yaşar’a nikah cüzdanını Merve Nur’a emanet ettik diyerek “Ülkemizin huzur ve bekası için Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Elbab’ta görev yapan Engin Yaşar kardeşimiz ve değerli eşi Merve Nur’un nikah akdini gerçekleştirdik. Engin kardeşimiz ile Fırat Kalkanı operasyonunda Elbab’ta tanışmıştık. Rabbim ülkemizin dört bir yanında vatan ve bayrak yolunda görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  28.11.2018 16:56:23