GAPFOOD ve GAP Tarım Fuarındayız
07.03.2019 08:22:28

Şahinbey Belediyemiz GAPFOOD VE GAPTARIM Fuarında stant açarak çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin katılımlarıyla açılan GAPFOOD VE GAPTARIM Fuarında üretici ve tüketici bir araya gelirken, Şahinbey Belediyemiz de vatandaşlara hizmetlerini anlatan bir stant kurdu. Fuarın ilk gününde AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak Şahinbey Belediyemizin standını ziyaret ederek bilgi aldı.

Vatandaşlar kurulan stantta özellikle çiftçilere verilen ve verilecek olan desteklerle ilgili bilgiler alırken, Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke stanttı ziyaret eden vatandaşlara çam fidanı, çiçekler ve çeşitli hediyeler verildi.

Çiftçimize Destek Oluyoruz

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere desteklerinin devam edeceği müjdesini vererek, "Şahinbey Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine destek sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. Çiftçilerimizde bunların başında geliyor. Çiftçilerimize öncelikle 4.000 ton arpa ve buğday tohumu desteği sağladık. Daha sonra 4.000 ton gübre, 7.000 ton hayvan desteği sağladık. Toplamda baktığınızda 1.500 kamyon dolusu arpa, buğday tohumu, gübre ve hayvan yemi desteği sağlamış olduk. Bunun dışında 900.000 adet zeytin ve fıstık fidanı çiftçilerimize dağıttık. Amacımız zeytin ve fıstık üretimini Gaziantep’te daha da geliştirmek. Bundan sonra çiftçilerimize desteklerimiz artarak devam edecek. Yine vatandaşlarımıza çam fidanı dağıttık. Yaklaşık 3.000.000’nun üzerinde fidan dikimi gerçekleştirdik. Hedefimiz daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey oluşturmak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  07.03.2019 08:22:28