Başkanımızın Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı
07.03.2019 08:25:19

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında, üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Kandil’ine ulaşmanın heyecanı içerisinde olduğunu ifade ederken, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaib Kandil’inin tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.

Regaip Kandilini Kutladı

Başkanımız Tahmazoğlu mesajında, "Mübarek Regaip Kandili üç ayların başlangıcı. Üç aylar Recep, Şaban, Ramazan rahmetin bol bol yağdığı, insanların huzur ve mutluluğu bulduğu Ramazan ayı üç aylar içerisinde Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu bir ay. Bu aylar içerisinde çok güzel mübarek geceler var. Rabim bu üç ayları güzel bir şekilde değerlendirmek, hakkıyla eda etmek nasip eylesin. Bu vesileyle Tüm hemşerilerimizin ve kardeşlerimizin mübarek Regaip kandilini kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  07.03.2019 08:25:19