Şahinbey Ampute Deplasmandan Galibiyetle Döndü 3-1
22.04.2019 09:32:28

Ligdeki istikrarlı çıkışını ligin ikinci yarısında da sürdüren Şahinbey Ampute Futbol Takımımız deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 3-1 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Sezonun ilk yarısında rakibini farklı mağlup eden Şahinbey Ampute Futbol Takımımız, ikinci maçında da rakibini 3-1 mağlup etmesini bildi. Sezona hızlı başlayarak içerde ve dışarda aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımımız  ligin ikinci yarısında da şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyor. Deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımına konuk olan mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın ilk yarısını 1-1 eşitlikle tamamladı. Son haftaların formda ismi Kudrat attığı 3 golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Mavi beyazlılar Kudrat’ın attığı gollerle rakibini deplasmanda 3-1 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürmeye devam etti.

Şampiyon Olmak İstiyoruz

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak sezon başından bu yana hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylüyorduk. Bu doğrultuda da hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hafta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz ligimizin güçlü takımlarından. Rakibimizin gücüne rağmen karşılaşmayı 3-1 gibi net bir skor kazandık. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  22.04.2019 09:32:28