Başkanımız Başarıyı Ödüllendirmeye Devam Ediyor
15.05.2019 15:42:46

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, başarıyı teşvik etmek adına öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Eğitme verdiği destek ile hem eğitim camiasının hem de vatandaşın takdirini kazanan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, başarılı öğrencilere kol saati ve çevreyi kirletenlerin uyarılması için yeşil düdük hediye etti. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı.

Eğitimi Destekleyeceğiz

Şahinbey ilçesinde 20 bin öğrenciye kol saati hediye edeceklerini ve öğrencileri ders çalışmaları konusunda teşvik eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Öğrencilerimize şu ana kadar 2.500.000 milyon kitap dağıttık. Dağıttığımız kitaplardan yarışmalar düzenleyip ödüller veriyoruz. İnşallah bu kitap dağıtımlarımız devam edecek. Ortaokul öğrencilerimizin spor yapmaları için spor malzemesi desteği de sağlıyoruz. Öğrencilerimize ayrıca her yıl karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriyoruz. Ayrıca 6  takdir belgesi getiren öğrencilere ise bisiklet hediye ediyoruz. 20.000 başarılı öğrencimize kol saati hediye ediyoruz. Sizler de okulunuzda başarılı öğrenciler olduğunuz için yine kol saati hediye edeceğiz. Onun için derslerinize çok çalışmanızı istiyoruz. Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Mutlaka ve mutlaka ders çalışmamız lazım” dedi.

Öğrencilerden Başkan Tahmazoğlu’na Teşekkür

Kol saati hediyelerini aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler ise, “Başarılı olduğumuz için bize kol saati hediye edildi. Çok mutluyuz. Şahinbey Belediyemizi seviyoruz. Şahinbey Belediyesi Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Oluşturulma Tarihi :  15.05.2019 15:42:46