Geylani Mahallesine Dev Tesis

Sosyal tesis ağını hızla genişleten Belediyemiz, Geylani Mahallesi’ne yaptığı tesisin çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Geylani Mahallesi’ne yapılan tesisin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 10.831,00 m2’lik inşaat alanı üzerine yapılan olan tesis bodrum, zemin, zemin ara, birinci ve ikinci katlardan oluşacak. Çok amaçlı tesiste pazar yeri, ticari alanlar, bay-bayan spor salonu, millet kıraathanesi, büyük ölçekli düğün salonu ve zabıta birimi için yer bulunacak.

Tesisimiz Hızla Yükseliyor

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Geylani Mahallesi’ne modern bir tesis inşa edildiğini belirterek “Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor gelişiyor. Yeni kurmuş olduğumuz mahallerden olan Geylani Mahallemize çok güzel bir tesis kazandırıyoruz. Alt katında Pazar yeri, üst katında kütüphane, spor merkezi, düğün salonları, ticari alanları ile birlikte mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede. İnşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah burayı en kısa sürede hizmete alıp vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak üzere halkın hizmetine sunacağız. Tesisimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.11.2021 10:21:55
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7