Duyuru /
Duyuru /
Fotoğraf Yarışması

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ “ŞAHİNBEY’DE TARİHİ YAPILAR” KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI YÖNERGESİ

Konu

“ŞAHİNBEY’DE TARİHİ YAPILAR”

Son Teslim Tarihi (fotoyarisma@sahinbey.bel.tr)

29 Şubat 2020

1. Fotoğraf yarışması ile Şahinbey ilçemizin tarihi yapılarının güzelliklerini yarışmacının objektifinden görmek amaçlanmıştır. Çekilen fotoğrafın Şahinbey olduğu anlaşılmalıdır. Çekilen fotoğraflar yarışmaya, üzerinde herhangi bir işlem (Photoshop, filtrelemeler vb)  yapılmadan gönderilmelidir.
  2. Yarışmaya sadece Gaziantep’ten katılım sağlanabilir.
  3. 18 yaşından küçük katılımcıların katılım formlarında veli/vasi onayı olması zorunludur. Bu yarışmacıların yarışmalarda dereceye girmeleri durumunda ödüllerini yarışmacı ile beraber veli/vasileri ile birlikte almaları gerekmektedir.
  4. Yarışmaya bireysel olarak ve en fazla 3 fotoğraf ile katılım sağlanabilir. Ancak 1 yarışmacının sadece 1 fotoğrafı ödül almaya hak kazanır.  Yarışmaya başvurusu ücretsizdir.
  5. Mail yolu ile yarışmaya gönderilecek fotoğraflar jpeg formatında olmalı ve en az 72 dpi en fazla 300 dpi veya en yüksek sıkıştırma kalitesinde kısa kenarı en az 2300 pixel olacak özellikte olmalıdır.  Fotoğraf net ve anlaşılır şekilde olmalıdır.
  6. Yarışmaya katılan fotoğraflar, ileri tarihlerde belediyemiz tarafından kullanılabilecektir.
  7. Her fotoğrafa isim verilerek fotoğrafın nerede ve ne zaman çekildiği başvuruda belirtilmelidir.
  8. Fotoğrafların hiçbir bölümünde reklam içerikli, herhangi bir markayı temsil edebilecek görsel veya yazılı içerik bulunmamalıdır.
  9. Fotoğrafın bizzat yarışmacı tarafından çekilmiş olması, fotoğrafın daha önce benzer nitelikli bir yarışmaya katılmamış, fotoğrafın tamamı ya da bir bölümü kopya edilmemiş, özgün olması gerekmektedir.
  10. Yarışmaya gönderilecek fotoğraflar ve başvuru formu fotoğrafı (Ek:1 Katılım Formu eksiksiz olarak doldurulmalıdır ) foto fotoyarisma@sahinbey.bel.tr adresine 29 Şubat 2020 tarih saat 18.00’e kadar gönderilmiş olmalıdır. 18 Yaşından küçük katılımcıların fotoğrafları ve katılım formu veli/vasi mail adresinden gönderilmelidir.
  11. Şahinbey belediyesi yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm fotoğrafları, muvafakat almadan ve herhangi bir ücret ödemeden, kullanma hakkına sahip olacaktır.
  12. Yarışmacılar Ek:1 katılım formunu doldurup, fotoğrafını çekip, mail olarak gönderdiklerinde şartname hükümlerini tamamen kabul etmiş sayılacaklardır.
  13. Değerlendirme komitesi genel olarak bu yukarıdaki özelliklerle beraber değerlendirmelerini yaptıktan sonra, yarışmada 1 adet birinci, 20 adet mansiyon ve 20 adet sergilemeye değer fotoğrafa ödüller verecektir.
  14. Değerlendirme komitesi tarafından ödüle layık görülen fotoğraflar Şahinbey belediyesi tarafından ayrıca sergilenebilecektir.
  15. Yarışma sonunda dereceye giren ve ödülünü alan yarışmacının kurallardan biri ya da birçoğuna uymadığının sonradan anlaşılması halinde yarışmacı hediye edilen ürünün maddi karşılığı olan miktarı TL olarak Şahinbey Belediyesinin hesabına, konunun tebliğinden sonraki 30 gün içinde yatırmak zorunda kalır.

BİRİNCİLİK Dizüstü Bilgisayar

Mansiyon ( 20 Kişi ) Spor Ayakkabı veya Eşofman takımı

Sergilenmeye Değer ( 20 Kişi ) Kültür Turuna ( Çanakkale, Malatya veya Şanlıurfa ) 2 kişilik katılım hakkı

ÖDÜL TÖRENİ  Ödül Töreni Yeri ve Saati dereceye giren öğrencilerle bildirilecektir.

DEĞERLENDİRME KOMİTESİ Şahinbey Belediye Başkanlığınca oluşturulacak komite 1 i birinci, 20  mansiyon ve 20 sergilenmeye değer fotoğraf seçecektir.

Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7