Belediyemiz Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediyemiz vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına yaptığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşın rahatı ve huzuru için durmadan çalışan Belediyemiz asfaltlama çalışmalarını ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde aralıksız sürdürüyor. Yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Vatan Mahallesindeki vatandaş ve esnafla sohbet etti.

Vatandaşın Huzuru Bizim İçin Önemli

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Hem yeni kurulan mahallelerimizde asfalt çalışması yapıyoruz. Hemde eski mahalelerimizde asfaltı yıpranan yerlerin asfaltını kazımak suretiyle, kodunu yükseltmeden asfaltlama çalışması yapıyoruz. Vatan Mahallemizdeki Mehmet Gezerge Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptık. Burası Şanlı Dere Caddesi’ni Yeşilvadi Bulvarına bağlayan önemli bir cadde. Dört mahallenin ortasındaki en önemli bağlantı noktalarından bir tanesi. Bu önemli caddemizin asfaltını tamamladık. Vatandaşımıza hayırlı olsun” dedi.

Şahinbey Belediyesi Özverili Bir Şekilde Çalışıyor

Fırat Mahallesi Muhtarı Cindi Arslan, Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek “Mehmet Gezerge mahallemizin en işlek caddelerinden bir tanesi bu caddemizin yeniden asfaltlanması konusunda Şahinbey Belediyesi ekipleri özverili bir şekilde çalıştılar. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kendisinden ve çalışmalarından memnunuz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Bizlere Kapısını Her Zaman Açtı

Vatan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Amaç, Şahinbey Belediyesi tarafından sadece asfalt değil birçok hizmet yapıldığını belirterek “Şahinbey Belediyemizin ve Başkanımızın yaptığı hizmetleri tek tek anlatırsak zaman yetmez. Ancak Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun ne zaman kapısını çalsak bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Allah kendisinden razı olsun. ” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  26.07.2021 11:47:09
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7