Başkanımız Çiftçilerle Ekti Çiftçilerle Topladı

Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, dağıtmış olduğu kavun fidelerinin vermiş olduğu meyveleri çiftçilerle birlikte topladı.

Çiftçilere 12.300.000 adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtan Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan ve Şahinbey İlçe Tarım Müdürü Mustafa Güzel ile birlikte kavun hasadına katıldı.

Çiftçilerimize Desteğimiz Sürecek

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılan fidelerin meyvesini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak bu yıl ilk defa çiftçilerimize kavun, domates, patlıcan, biber, salatalık fidesi dağıtımı yaptık. Toplamda 12.300.000 adet dağıtmış olduğumuz fidelerin hasat zamanı geldi. Daha önce salatalık, biber ve domates hasattı yapmıştık. Şimdide kavun hasatını gerçekleştirdik. Kavunlar hem cins, hem de tat olarak çok güzel çiftçilerimize bereketli bir kazanç diliyor, vatandaşlarımıza afiyet olsun diyorum” dedi.

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ekili alan miktarının verilen desteklerle yüzde dört yüz arttığını bundan sonraki süreçlerde de çiftçilerin yanında olarak eğitimler verileceğini sözlerine ekledi.

Oluşturulma Tarihi :  26.07.2021 16:54:14
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7