Şahinbey Ampute Yarı Finalde 2-0

Şahinbey Ampute Futbol Takımımız Diyarbakır’da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ikinci maçında ODTÜ Spor Kulübü Ampute futbol takımını 2-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.

Diyarbakır’da 19-23 Ekim tarihlerinde oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakalarında Şahinbey Ampute Futbol Takımımız, ODTÜ Spor Kulübü Ampute futbol takımını 2-0 mağlup ederek yarı finale çıktı. Şahinbey Ampute Futbol Takımımızın gollerini 10 ve 49. dakikalarda Mohammed Mubarık, kaydetti. Şahinbey Ampute Futbol Takımı yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşılaşacak.

Hedefimiz Kupa

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanımız Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Türkiye Kupası maçlarında 2 önemli karşılaşma oynadık. Sporcularımız iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Teknik ekibimizi ve futbolcularımı kutluyorum. Yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılarak kupa yolundaki bir engeli daha aşmak istiyoruz" dedi.

Oluşturulma Tarihi :  21.10.2021 17:06:10
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7