Dev Kongre Merkezi Cumhurbaşkanı´nı Bekliyor

Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılarak Gazianteplilerin hizmetine sunulan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Gaziantep’in düşman işgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri ve Gaziantep'teki bir dizi açılış için Gazi Şehir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelecek. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılan dev tesis, Türkiye'nin liderini ağırlamak için hazır.

Cumhurbaşkanımızı Ağırlamaktan Gurur Duyuyoruz

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı’nı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’in Kuruluşu’nun 100. Yılında şehrimize gelmesi bize iki gururu birden yaşatıyor. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’mizde Cumhurbaşkanımızı ağırlamak bizlere ayrı bir sevinç yaşatacak. Cumhurbaşkanımız Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nin yanı sıra Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi, Yeşilvadi ve Boğaziçi Bulvarları, Sosyal Tesisler, Pazar Yerleri, Parklar, Camiler, Mavikent 5. Etap, Yamaçtepe ve Serinevler Konutları, Akkent Spor Köyü, Tekstilkent Meydanı ve Otoparkı, Oto Galericiler Sitesi, Şıh Meydanı ve içindeki yapıların restorasyonu gibi birçok projemizin açılışını da aynı anda gerçekleştirmiş olacak Tüm halkımızı Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışlara bekliyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.12.2021 17:17:47
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7