Belediyemizden Ahmet Şafak Konseri

Belediyemiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması kapsamında sevilen ses sanatçısı Ahmet Şafak’ı Gazianteplilerle buluşturuyor.

Belediyemiz, tarafından düzenlenen organizasyonla sevilen sanatçı Ahmet Şafak 14 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'da Şahinbey Parkı Anfi tiyatroda sahne alacak.

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan Ahmet Şafak konserine tüm vatandaşları davet ederek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Ahmet Şafak’ı hemşerilerimizle buluşturacağız. Şahinbey Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı sadece düzenleyeceğimiz bu konserle değil yaptığımız spor etkinliklerimizle de kutluyoruz. 14 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'da Şahinbey Parkı Anfi tiyatroda Türk Müziğimizin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı vatandaşlarımızla buluşturarak unutulmaz bir gün yaşatmak istiyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2022 16:44:36
Şahinbey Belediyesi Bilgi İşlem l Yazılım K7